Blog Webinarbox

BLOG

Nieuwsbrief: 3 nieuwe innovatiesWat een voorjaar!

Bij Webinarbox mogen we best trots zijn op een zot voorjaar waarin we ons serieus in het zweet hebben gewerkt om beleving binnen te brengen bij duizenden deelnemers van online en hybride events. We maakten veel klanten blij met onze nieuwe bier- en cocktailboxen. En dat inspireerde ons om met 3 innovaties te komen.

Duivels plezier

Na de oefenwedstrijd van gisteren tegen Kroatië mogen we gerust zijn dat de Rode Duivels klaar zijn voor het EK. Wil jij ook scoren tijdens het EK? Denk dan eens aan onze box “Duivels plezier”. Met of zonder supporterspakket?

Ontdek de box en vraag een offerte

#cocktails #mocktails

Webinarbox.be lanceert een virtuele cocktail experience workshop. Wat je mag verwachten? Een box waarin alle benodigdheden en tools zitten voor het maken van 2 c/mocktails. Met een persoonlijke boodschap in de box nodigen we elke deelnemer uit om deel te nemen aan een virtuele shake-sessie. Onder begeleiding van een echte mixologist dompelen we jouw medewerkers of klanten onder in de Mixology cultuur en krijgen ze tips & tricks bij het mixen van world class cocktails. Cocktailboxen brengen dan ook de ideale afwisseling in elk online of hybride event. Liever zonder animatie? Kan ook!

Ontdek ons aanbod

Damn, I'm too late!

Late beslissers kunnen ook bij ons terecht. Heb je last minute nog enkele boxen nodig voor de teammeeting, die speciale sales call, een mini-feestje voor het behalen van een target,…? Met de "Damn, I'm too late box" verrassen wij toch nog net op tijd jouw collega's, klanten of stakeholders. Een zomerse aperobox die altijd smaakt! Vandaag besteld vóór 15:00 = vandaag verzonden!

Vraag je offerte aan

Zijn cocktails de nieuwe champagne?

Op Instagram vind je op dit eigenste moment 29.539.137 hashtags met het woord #cocktails. Ja, je leest het goed: meer dan 29 miljoen! Champagne moet het met 15,4 miljoen hashtags doen en cava met ‘slechts’ 1,14 miljoen. Dat cocktails aan een opmars bezig zijn, valt dus niet te ontkennen. Enkel #beer en #wine zijn nog populairder. Wat is het geheim?

Lees het hier


7 keer bekeken