Webinarbox

ONS VERHAAL

Het voorbije jaar maakten we (noodgedwongen) een volledige ommezwaai in onze manier van werken en beleven. Vaak vanuit ons kot en altijd op afstand. Daardoor viel de beleving van een event grotendeels weg. Toch is beleving cruciaal om top-of-mind te zijn bij je klanten, prospecten en medewerkers. 

Webinarbox voegt een unieke beleving toe aan jouw digitaal verhaal. Verras je werknemers, collega's of deelnemers met een smakelijke aperobox of foodbox (met of zonder butler, ja écht waar), of stel je box op maat samen.​

Met Pimp My Webinar bieden we ook extra belevingen zoals een professionele opnamestudio, lachsessie en meer om je online of hybride event onvergetelijk te maken. Ontdek ze nu in de Pimp My Webinar.

Laat je inspireren!

Ontdek Webinarboxen

Origineel

We hebben ons inmiddels een heel eind geschikt met de huidige situatie. Zo hebben we meerdere online meetings en digitale events per week en vanuit huis werken we net zo makkelijk als vanaf onze werkplek.

 

Enerzijds natuurlijk goede ontwikkelingen, anderzijds missen we de interactie, het kletspraatje bij de koffieautomaat en grapje op de werkvloer. Eigenlijk die zaken die ons dichterbij elkaar brachten.

 

Bij Webinarbox geven we de mogelijkheid deze “gaten” te vullen met een origineel aanbod aan gifts en services. Zo brengen we mensen tóch op afstand samen.

Hond in een doos
Een doos sluiten

Op maat

Niets is ons te gek en in principe is dan ook alles mogelijk. Van een standaard box met leuke presentjes uit ons eigen aanbod, een op maat gemaakte branded box die helemaal in de stijl van jouw event of bedrijf wordt opgemaakt, tot boxen en mogelijkheden die inspelen op de oh zo gewenste beleving.

 

We bieden services die het online event nét wat leuker maken. Want we willen graag een lach op het gezicht van jouw collega’s, relaties of deelnemers van je online event toveren. We denken dan ook graag tot in detail met je mee.

Heb je nog vragen? Lees onze FAQ!

Met liefde

We handelen uit liefde; de eventbranche zit in ons DNA. Webinarbox is een initiatief van Halito! - Jouw alles-in-één event software.

 

We hebben vele jaren ervaring met het organiseren van evenementen, dus als iemand weet hoe je liefde aan een event geeft, dan zijn wij het wel.

 

Die liefde voor het vak, de passie voor events, de beleving die daarbij hoort, dat alles is verwerkt tot een product en dat product delen we graag met jou.

unboxing