Wij brengen beleving bij ieder online event.

Door de recente gebeurtenissen in de wereld zijn we gedwongen om anders om te gaan met evenementen. We hebben de technische mogelijkheden meer in de arm genomen dan ooit te voren en kunnen zo gelukkig op afstand toch vrijwel alles gedaan krijgen wat we zouden willen.

Maar, we merken het allemaal, we missen de collega's en klanten rondom ons.
De beleving is weggevallen. En als nu net iets een event compleet maakte, dan was het dat wel! 

Bij Webinarbox is het onze missie om de beleving terug te brengen!


Want ook je (online) event kan niet zonder beleving, of je nu vlakbij elkaar zit of ver weg van elkaar verwijderd bent. Verras je collega’s, relaties of de deelnemers aan je event of webinar met een originele verrassings- of belevingsbox.

Dat brengt ons toch allemaal weer een beetje dichterbij elkaar?

Origineel

 

We hebben ons inmiddels een heel eind geschikt met de huidige situatie. Zo hebben we meerdere online meetings en digitale events per week en vanuit huis werken we net zo makkelijk als vanaf onze werkplek. Enerzijds natuurlijk goede ontwikkelingen, anderzijds missen we de interactie, het kletspraatje bij de koffieautomaat en grapje op de werkvloer. Eigenlijk die zaken die ons dichterbij elkaar brachten. Bij Webinarbox geven we de mogelijkheid deze “gaten” te vullen met een origineel aanbod aan gifts en services. Zo brengen we mensen tóch op afstand samen.

Op maat

Niets is ons te gek en in principe is dan ook alles mogelijk. Van een standaard box met leuke presentjes uit ons eigen aanbod, een op maat gemaakte branded box die helemaal in de stijl van jouw event of bedrijf wordt opgemaakt, tot boxen en mogelijkheden die inspelen op de oh zo gewenste beleving. We bieden services die het online event nét wat leuker maken. Want we willen graag een lach op het gezicht van jouw collega’s, relaties of deelnemers van je online event toveren. We denken dan ook graag tot in detail met je mee.

Met liefde

We handelen uit liefde; de eventbranche zit in ons DNA. Webinarbox is een initiatief van Halito! – Jouw alles-in-één event software. We hebben vele jaren ervaring met het organiseren van evenementen, dus als iemand weet hoe je liefde aan een event geeft, dan zijn wij het wel. Die liefde voor het vak, de passie voor events, de beleving die daarbij hoort, dat alles is verwerkt tot een product en dat product delen we graag met jou.

Ons Verhaal

Sitemap
Contact

Adres:
Straatsburgdok-Noordkaai 3, 2030 Antwerpen, België

Telefoonnummer:

BE: +3233614809

NL: +31852089300

E-mail: hello@webinarbox.be

BTWBE-0472.622.996

©2020 Webinarbox by Halito!